tiistai 2. marraskuuta 2010

Tätä on odotettu - Sorvan kotirataultra 29.1.2011

Nyt kalenterit esiin, sillä tulossa jo perinteeksi muodostunut

SORVAN KOTIRATAULTRA 29.1.2011

Kotirataultra järjestetään Team Raholan toimesta Nokian kuvan kauniissa Sorvassa 29.1.2011. Lähtö, maali ja huoltopiste sijaitsee Anun ja Markuksen kotipihassa.

Tapahtuman matkoja ovat: 10km, 20km, 30km, 40km ja tietysti 50km!!! Enemmänkin saa mennä, jos meno maistuu. Tyyli on vapaa - tule mukaan joko kävellen, hölkäten, juosten tai ihan miten vain, kunhan tulet. Reitti on tietyllä tavalla helppo ja tulee varmasti tutuksi..

Huoltopiste on 10km:n välein, josta on hyvä tankata juomaa ja energiaa  myös mukaan omiin pulloihin ja taskuihin. Suorituksen jälkeen on tarjolla sauna, pientä purtavaa ja lämmintä juomaa.

Tervetuloa nauttimaan ja/tai etsimään omia rajoja! Tästä voit lukea viimekertaisista kokemuksista.

Ps. Tulitko etsimään pikkujoulukuvia? Pyydä Markukselta linkki netissä olevaan kauhu.. eikun kuvagalleriaan ;)

4 kommenttia:

 1. Tää kotirataultra on tosi kiva juttu. Rauhallista juoksua ilman ajanottoa, vain kilometrit mitataan.Kannattaa tulla kokeileen rajoja :D Ja ihana sauna palkitsee lopuksi taivaltajat.

  VastaaPoista
 2. Kotiradalla on jopa helppo ylittää itsensä. Koko matkan saat nähdä parhaita juoksukavereita, tsempata heitä ja ottaa kaikki irti heidän tsemppauksestaan sinulle. Kannattaa tulla kokemaan! Mää tuun ainakin!!

  VastaaPoista
 3. Voi morjens!! Ja maisemat on tietty hienot.. Taidan poiketa matkalla anopille ja appiukolle ja öö öö kummilapselle kahville..

  VastaaPoista
 4. Aion seurata Tseneraal Ilvan viitoittamaa tietä

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.