perjantai 5. marraskuuta 2010

Vuoden positiivisin raholalainen - Tarmo

Pikkujouluissa kaiken muun ohjelman ohessa Anu palkitsi vuoden positiivisimman raholalaisen. Valinnan perusteena oli "osallistuu aina kaikkeen iloisin mielin, ennakkoluulottomasti ja toimii näin hyvänä esimerkkinä muille".

Tänä vuonna ja ensimmäistä kertaa palkinnon sai meidän oma Tarmo - onneksi olkoon!


Tarmo kommentoi: 
"Tämä tunnustus tuli tuli todella yllättäen, enkä heti keksi syytä siihen. Joukon mukana on osallistuttu tapahtumiin,joita ei omin päin ei olisi tehty. Huippuryhmässä on ollut mukavaa. Nuorempien mukana kun nuortuu itsekin! Esimerkiksi 1. marathon: Luulin sitä tappojuoksuksi,mutta yllätyin kuinka helposti juoksu kulki alusta loppuun. Seuravalla kertaa se ei voi olla niin helppoa."
PS. Tänä viikonloppuna Tarmo lähtee kuntoremonttiin.. odotamme raporttia innolla. Tarmon kuukauden raholalaisjutun voit lukea täältä.

4 kommenttia:

 1. Tarmo on todellakin palkinnon ansainnut. Kaveri on aina hyvällä tuulella ja valmiina osallistumaan ihan mihin vaan hymyssä suin. Onnea, Tarmo!!!!

  Kuinkahan kovassa kunnossa mies mahtaa tuolta remontista tulla? Yleensähän maratonin kevyesti kipaisevia tyyppejä ei remontoida.

  VastaaPoista
 2. Tunnusrus meni täysun oikeaan osotteeseen. Onnea siitä. Positiivisuutta tarvitaan aina. Ja mitä tulee tohon seuraavaan maratoniin, niin mulla ainakin mulla tää toka oli helpompi kun eka, joten no hätä ;)

  VastaaPoista
 3. Pahoittelen kirjoitustaidon puutettani :D

  VastaaPoista
 4. Viidessä päivässä ei remontit onnistu.
  Tämä on virkistäytymisloma jossa kunto mitataan.
  Mari: toivottavasti toinen menee edes yhtähyvin :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.