tiistai 9. marraskuuta 2010

Vaatteiden sovitusta vielä viikko ja kokous 15.11.

Team Raholan tulevia tiimivaatteita kuten paitoja, pipoja ja juoksuasuja ehtii sovittaa vielä viikon ajan liikuntakeskuksella. Vaatteet kulkevat Anun mukana eli voit kokeilla niitä esimerkiksi ennen jumppaa tai jumpan jälkeen. Vihoviimenen mahdollisuus on maanantaina 15.11. juoksun jälkeen. Muista merkitä listaan mitä haluat ja oman kokosi.

Mikon tekemiä ehdotuksia juoksuasun värimalliksi voit käydä katsomassa vaatevalmistajan Nonamen sivuilla, linkki tässä. Valitse kieleksi suomi ja sen jälkeen yläpalkista "MYDESIGN" (suora linkki tässä). Sivuille päästäkseen täytyy kirjautua, tunnukset ovat:
Username: team rahola
Password: raholankymppi

Saat onnistuneesta kirjautumisesta ilmoituksen (login was successful), jonka jälkeen valitse "team rahola"- tekstin oikealta puolelta "my showroom". Siitä eteesi aukeaa viisi Mikon tekevää mahtavaa luomusta, joita voit ihailla tarkemmin klikkaamalla. Voit halutessasi tehdä myös oman ehdotuksesi muokkaamalla jotain näistä Mikon malleista ja tallentamalla sen sitten "SAVE AS"-napista! Huom! on tärkeää painaa SAVE AS, että et vahingossa tallenna Mikon mallien päälle. Anna omalle mallillesi joku kuvaava nimi (vaikka omasi) ja jätä se muiden ihailtavaksi. Jos haluat tarkempia ohjeita tai tarvitset muuten vain apua, voit ottaa yhteyttä kommentoimalla tähän tekstiin, sana on vapaa-kentässä tai sähköpostilla: pyykko.laura@gmail.com tai kysy vaikka jumpalla ohjeita.

Ensi maanantaina 15.11. on muuten juoksun jälkeen n. klo 19.40 taas kokous koskien Raholan kymppiä, kaikki ovat tervetulleita kokoukseen jakamaan omia ideoitaan tai kommentoimaan/kuulemaan muiden ajatuksia. Asialistalla on ainakin ajanoton puiminen/päättäminen, budjetin pohdintaa ja Mari esittelee ekan oikean sponsorihakemuksen! Muista ottaa kuivia/lämpimiä vaatteita mukaan jos jäät suoraan juoksusta kokoukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.