keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Anun maraton -päivän tärkeää infoa!

Perjantaina 7.6. on Anun maratonin merkkauslenkki, ei muita lenkkejä. Väkeä tarvitaan levittämään nauhoja ja merkkejä matkan varrelle. Lenkki lähtee Nokian kylpylän takapihalta klo 18.45. Toivottavasti pääset mukaan!

Liikenteenohjaajiksi tulevat voivat ensi viikolla selvittää Anulta paikkansa, jumpallakävijät esim. jumppien jälkeen. Viime hetken muutokset voi varmistaa Kaitsulta paikan päällä 8.6., kun saavutte kylpylälle. Jos huomioliivi puuttuu, sen voi hakea Arjalta tai Virpiltä info-/tavaransäilytysteltasta. Heiltä saa myös tien päälle tarvittavan huomio-/pysäytysmerkin. Ja liivihän puetaan päälle heti Kylpylän pihaan tultaessa, jokainen talkoolainen. Teija pitää tuttuun tapaan liikenneinfon lähellä info-/tavaransäilytystelttaa klo 7.15.

Aamulla tarvitaan talkoolaisia paikalle jo klo 6.00alk. Liikenteenohjaajat ovat paikalla ottamassa Teijan infon vastaan klo 7.15. Niihin liikenteenohjauspaikkoihin, joihin on tulossa enemmän kuin yksi ohjaaja, niin riittää, kun toinen on ottamassa infon. Alun tunteina klo 8.00-9.45 riittää, kun kohteissa on yksi ohjaaja, mutta 9.45 kaikkien on oltava paikoillaan ja valmiina turvaamaan juoksijoiden turvallista etenemistä. Voitte siis sopia halutessanne samaan paikkaan tulevan kanssa asiasta. Huoltopisteet on oltava valmiina seuraavasti: Terhin kioski klo 8.00, Koskenmäenkatu klo 8.15, Eden klo 8.15 ja Kehonranta klo 8.30. Huoltopisteillä pärjää alkuun klo 9.45 saakka yhdelläkin henkilöllä.

Huoltopisteille tarvitsee huoltopisteen hoitajien tulla itse hakemaan tarvikkeensa Edeniltä ja varmistaa, että kaikki on valmiina, kun ensimmäiset juoksijat pisteelle saapuvat. Kehonrannan huoltokamat toimitetaan paikalle valmiiksi.

Talkoolaisten on taas mahdollisuus käydä aamupalalla Edenillä, ja kahvia voi hakea alakerran tai yläkerran kahviosta kun se aukeaa. Talkoolaisille on tarjolla kahvikupponen hintaan 1€ ja aamiainen hintaan 10€, aamiainen on tarjolla ravintola Esmeraldassa klo 7.00-10.00. Ja hyvä mainita lähinnä olevalle talkoolaiselle että on menoillansa, niin tiedetään tuurata paikkaa jos/kun on tarvetta.

Kun viimeinen juoksija/kävelijä ollaan hurrattu maaliin ja kisapaikka saatu purettua, on jälkipuinnin aika. Eli ruokaillaan Sorvassa ja käydään läpi päivän tapahtumia. Ruokailu alkaa klo 20.30. On tärkeää, että ilmoitat osallistumisesi Anulle keskiviikkoon 5.6. mennessä (keskiviikkona voi vielä ilmoittautua), että osataan varata safkaa tarpeeksi. Ilmoita myös minkä ruokavaihtoehdon haluat: tarjolla on siis hampurilaisateria ja vaihtoehdot ovat jauheliha-, kana- tai kasvishampurilainen. Muista mainita myös ruoka-aineallergiat sekä haluatko gluteenitonta.

Tehdään jälleen kerran tapahtumasta iloinen ja hyväntuulinen. Kannustetaan kaikkia ja muistetaan olla ystävällisiä (ehkä turha maininta koska sitähän me ollaan, mutta tuleepahan muistutuksena). Päivästä tulee pitkä, joten muistakaahan ottaa itsellenne juotavaa ja purtavaa mukaan.

Tsemppiä kyseiseen päivään kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.