sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Cooperin testi 23.4. - raportti

Taas oli vuorossa jo viidettä kertaa perinteeksi muodostunut Team Raholan cooperin testi Nokian keskuskentällä. Keli oli mitä mainioin, pientä yläpilveä, ei ainakaan liian kuuma ja tasaisen puuskittainen tuuli takakaarteessa. Porukkaa oli tullut todella hyvin paikalle, 17 osallistujaa kaiken kaikkiaan, yksi unikeko oli joutunut nukkumatin uhriksi ja myöhäsyi täpärästi. Tuunnelma ennen tiukkaa 12 minuutin rykäisyä oli odottavan jännittynyt. Mukana oli konkareita ja muutama "pienen" tauon jälkeen taas cooperiin uskaltautuva kokelas. Kaikki tuntuivat olevan innoissaan tulevasta koitoksesta.

Spekulointia ennen starttia
(kuva Katja Anttonen)

"JAXAA JAXAAA!!"
(kuva Katja Anttonen)

Lopulta verryttelyjen jälkeen päästiin matkaan! Kaikki tikitti voimiensa tunnossa tiukat 12 minuuttia ja olivat kiitollisia siitä, että seuraavan kerran tätä nannaa olisi luvassa vasta syksyllä. Tulokset merkattiin taulukkoon ja sitten lähdettiin vielä pikku verryttelylenkille, koska osalla porukasta oli seuraavana päivänä Tuusulassa tiedossa melkein yhtä tiukkaa menoa. Siitä tulee raporttia sitten myöhemmin :) Ennakkomaistiaisena sanottakoon, että hyvin meni ellei jopa vähän paremmin!

Katja otti muuten aika loistavia muitakin otoksia cooperin juoksijoista, kannattaa pyytää Katjalta linkki Picasan albumiin, jossa kuvat on.

PS: Muistakaa ens torstaina klo 17.30 samalla Nokian kentällä TesKun testi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.