maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tulossa: Cooper, Tuusula, Spinningpäivä

Nyt tulee tymäkkä paketti ajankohtaisista asioista, pitäkää hatuistanne kiinni ja avatkaa mielenne. Lisäsin muuten yläpalkkiin alasivun Uutiset, josta kannattaa käydän bongaamassa uusimmat uutiset. Tänne tulee aina paljon muutakin tekstiä ja tuotosta, joten joskus voi käydä niin, että uutiset ja tiedotteet jää huomaamatta. Mutta nyt siis pääset niihin yläpalkin Uutiset-napista. Siistiä, eikö! Nyt asiaan..

Perjantaina 23.4. klo 17.00 Cooperin testi Nokian keskuskentällä.
Testin jälkeen pieni kevyt hölkkä yhdessä. Tämä eii maksa mitään, voit vaikka haastaa kaverit ja sukulaiset mukaan, oikeastaan suosittelenkin sitä! Edellisiä tuloksia löytyy Cooperin testi-sivulta. Mikä on cooperin testi? Lue tästä.

Lauantaina 24.4. Tuusulanjärven maraton, puolimaraton ja kymppi. Yhteislähtö klo 8.00 Raholan pihasta, Tarmon autoon ainakin mahtuu vielä. Muista ottaa Team Rahola -paitasi mukaan yhteiskuvia varten, kun tulet!

Lauantaina 1.5.  ei jumppia, vappupäivä.

Sunnuntaina 2.5. Pitkä lenkki, lähtö klo 9-10 Raholasta, tarkoituksena tällä kertaa mennä Pyhäjärven lenkki (n. 28km)

Sunnuntaina 2.5. Viimeisen kerran ennen kesää sunnuntaijumpat normaalisti!

Maanantaina 3.5. Alkaa Raholan kesäaikataulu, katso tästä. Juoksutunti edelleen samaan aikaan, tiistaijumpat pysyy samana, keskiviikolta jää lihas&syke pois, mutta perjantaiksi saatiin se pumppi, JES!

Torstaina 13.5. Koskuen helaventti eli puolimaraton ja 10,55 km. Lisää infoa lähempänä. Linkki järjestäjien sivuille tässä. Tehdään täällä yhdessä Heiskat, vai mitä ;)

Lauantaina 15.5. Spinning(aamu)päivä klo 9.30 alkaen. Normaaliin tapaan 2h45min polkemista plus vatsat. Tänne on päästävä..

4 kommenttia:

 1. Kuupperi takana ja nyt nokka kohti Tuusulaa!
  Mahtavaa!!
  Eilen tuli porukalta hyviä tuloksia. Mielenkiintoista nähdä taas paljonko tuloskehitystä tapahtuu syksyä kohti.

  VastaaPoista
 2. Kävi vielä vanhanaikaisesti kun niitä tuloksia tonne kirjasin - onnistuin hävittään kaikki yhdellä napin painalluksella. No, ei muuta kun uutta taulukkoa tekemään. Hoh hoh.

  VastaaPoista
 3. Muutakko vielä Juhan Juhoksi.. =)

  VastaaPoista
 4. Muutettu, lisäsin Juhon myös jäsenlistaan.. (oon kyllä koko ajan luullut, että hän on Juha, sorry :) )

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.