tiistai 6. huhtikuuta 2010

Team Rahola järjestää: Pirkan soutu 31.7. kirkkoveneellä

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ensimmäistä kertaa Team Raholan jäsenenä vuotuiseen Pirkan soutuun kirkkoveneellä! Tapahtuma on osa Pirkan kierrosta ja se järjestetään 31.7. klo 16 alkaen eli iltapäivällä ns. Toisessa Aallossa, kun kaikki kilpasarjalaiset ovat omat vetona vetäneet. Matka on 35 kilsaa ja se hiihdetään kahtena 17,5 km lenkkinä. Tämä jos mikä nostaa sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Soutu maksaa 45€ per naama ja sen kukin maksaa itse. Jos saamme yli 10 osallistujaa, saadaan myös 10% alennus, WAU! Yhteen veneeseen mahtuu 14 soutajaa plus perämies (vaimikäsenytolikaan), joten sen verran AINAKIN olisi tarkoitus saada porukkaa kasaan. Jos innokkaita on enemmän, voidaan veneitä ottaa vaikka kaksi tai kolme. Voit kysyä vaikka omia sukulaisiasi mukaan soutuun, olisi hienoa saada oikein iso porukka Raholasta liikkeelle!

Ilmoittautua voit Raholan seinällä olevaan lappuun, mutta muista, että tämä ilmoittautuminen on sitova.

Kesemmällä koitamme saada paikallisilta soutuseuroilta ainakin yhden harjoituskerran, jotta ei ihan noviisina tarttis matkaan lähteä, siitä lisää infoa myöhemmin.

Tervetuloa taas kaikki mukaan osallistumaan!

PS. Huomasittehan jo kesän jumppa-aikataulut oli ilmestyneet kassalle ja seinälle! Hyvältä näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.