sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Pari juttua

Ensinnäkin onneks olkoon Anu ja Markus Pariisin maratonista! Läpi oli mennyt noin 3.44 aikaan ja kuulemma tällä kertaa niin, että Anulla rankempaa ja Markuksella helpompaa. Tarkempi raportti saadaan varmasti, kun reissaajat ovat kotiutuneet.

Huomisesta lenkistä sen verran, että ainakin mää ja Eevis ollaan tulossa, tosin joku pikkunen lenkki 5-7km max mun jalan takia. Tulkaa muutkin vaan, vaikka Anu on vielä reissussa. Tiistaina se onkin sitten taas takasin remmissä ja pumpissa on kuulemma uus ohjelma, jes!

Olipa muuten mukava nähdä ihmisiä liikkumassa viikonloppuna, lauantaina näin Johannan lenkillä, sunnuntaina nähtiin ensin Outi pikku testikävelyllä ja sitten vielä Marjo bongattiin autosta lenkillä. Hianoo ihmiset!

Toivottavasti huomenna nähdään!

Ps. Linkkilistaan on lisätty uus linkki, Peräkylän ponnistus -nimisen juoksuseuran kotisivut, käykääpä tutustumassa.

5 kommenttia:

 1. Joo tulossa ollaan. Anu antoi mulle tehtäväks huudella sakkokierroksia ja pitää hitaampien kanssa perää. Joten normaaliin tapaan lähdetään tänään lenkille. Ihanaa ilmaa ainakin tiedossa. Kaikki mukaan.

  VastaaPoista
 2. Oliko porukkaa juoksemassa? Itte en sitten lähtenyt, kun tuntui sääressä sen verran. Nyt taas ei tunnu mitään, mutta huomiseksi on lääkäri kuitenkin varattu. Muistakaa ny ihmiset hoitaa ja helliä niitä koipianne!!

  VastaaPoista
 3. Pidän juoksun osalta pientä paussia kun oikea nilkka ei ollut ihan ok tässä,pyöräillä koitan mutta cooper vähän epävarma,vois sinne aikaa tulla ottamaan. Tsemppiä tosiaan niihin vaivoihin. Ja onnittelut reissusta palaaville :)

  VastaaPoista
 4. Sinmo hei!!! Sun lippis jäi Sorvaan ja nyt se kulkee Anun mukana. Koita saada nilkka kuntoon ja toivottavasti nähdään cooperikentällä.

  VastaaPoista
 5. haen, niin se vihreä , parempaan suuntaan :),ollut jo kauan oikeassa nivelessä...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.