perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pitkäperjantain yhteislenkki 2.4. - raportti

Aamu valkeni taas raikkaana ja ihanan valoisana, kun ryhmä reippaita raholalaisia kokoontui Anun ja Markuksen kämpille valmiina säntäämään yhteislenkille. Tarkoituksenahan oli juosta yhtä matkaa joko 11, 22 tai 33 km oman valinnan mukaan. Äkkiä vielä yhteiskuva ja sitten päästiin matkaan. Huomatkaa muuten, että Rontti-kissakin on livahtanut kuvaan mukaan!!

Kaikki 13 reipasta juoksijaa

Eka kiekka meni mukavasti, Anu oli kattonut hyvän vaihtelevan reitin. Porukka pysyi suht koht kasassa vauhdin ollessa melko reipasta. Ekan kiepuran jälkeen oli tankkauksen aika ja tokalle kierrokselle jatkoi vielä 8 juoksijaa. Terttu muuten nappasi rintaansa numerolapun, koska ei ollut päässyt vielä osallistumaan mihinkään viralliseen tapahtumaan :)

 Ja jaxaa ja jaxaa..

Itselläni jäi ikävä kyllä juoksu ekaan lenkkiin, tuttu "penikka"vaiva alkoi kipeytyä ja katsoin viisaammaksi jättää leikin siihen tällä kertaa. Kiitos silti kaikille seurasta. Pysähdyin matkalla vielä nappaamaan kuvan toisen kierroksen juoksijoista, jalat nousi niin kevyesti kaikilla!

Jalka nousee ja nousee

Kuulemani mukaan toinenkin lenkki meni hienosti ja sen jälkeen miehet menivät saunaan. Tarmo oli kuulemma tehnyt hienon lumienkelinkin! Kolmannelle kiekalle lähtivät sitten vielä Anu, Mimmi ja Seppo, ja tottakai Mona jotka jaksoivat hienosti vetää lenkin loppuun asti. Mahtavaa!

Kannattaa muuten aina muistaa edelleen se tankkaus ennen näitä pitkiä lenkkejä, se on ehdottoman tärkeää. Jos kropassa ei ole polttoainetta, muuttuu juoksukin raskaaksi ennen pitkää. Ja jälkitankkaus on yhtä tärkeä, jotta tyhjennetyt energiavarastot saadaan taas täyteen.

Kiitos vielä mahtavista suklaapusseista :)

5 kommenttia:

 1. Mukava lenkki 22 kilometriin asti.Pakko oli viimenenki kierros mennä,vaikka voimat ja energia oli jo miinuksen puolella.Työkiireiden vuoksi en kerinny tankata,mikä kostautui pahemman kerran.Vika kierros oli pään sisäistä taistelua... mut perillä oli mahtava olo rankasta suorituksesta.Suuri kiitos saunasta,pääsiäismunista,seurasta ja tsemppauksesta=)

  VastaaPoista
 2. Harmittaa, kun työt haittaa mun harrastuksia, enkä päässyt teidän mukaan juoksemaan. Töistä tullessani mulle kertoiltiin kovasti mukavasta lenkistä ja paikalla oli vielä 3 saunanraikasta juoksijaa. Yksi joka oli unohtanut tankata alle tankkasikin sohvalla vihreästä pullosta jotain karheeta omenajuomaa. Jälkitankkauskin on tärkeää!
  Kun menin illemmalla saunaan, ihmettelin kovasti hangessa olevaa suurehkoa kuoppaa, mutta nythän se paljastui Tarmon enkeliksi. Se muuten oli oikeesti todella hieno. :)
  Nyt alkaa oleen tapahtumat jo todella lähellä ja ainakin mua jännittää jo kovasti tulevat koitokset. Tsemppiä kaikille, syökää paljon suklaamunia, mämmiä ja kaikkea muuta palauttavaa.
  HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!
  Nimimerkkillä: määkin haluan juokseen!

  VastaaPoista
 3. Jälleen mahtavaa ja hyvä fiilis! Oli mukavaa, kun huomasi taas suuren osallistujamäärän pääsiäisjuoksussa innolla odottaen starttia matkaan!
  Tunnelma oli leppoisa ja ryhmähenki kukoisti, ihanaa touhuta yhdessä!
  Suunnittelimme Markuksen kanssa jo seuraavaa Sorvajuoksua ja uusia haasteita/ koukkauksia reitille, jotta pääsemme jälleen nauttimaan toistemme seurasta ja puhtaasta "maalaisilmasta"!
  Kiitos kaikille osallistujille, mahtavaa ryhmää!

  VastaaPoista
 4. Harmi kun itte joutu jättään ne 2 viimestä lenkkiä väliin tällä kertaa, mutta järkiratkaisu kuitenkin. Joskus pitää osata myös luovuttaa :)

  En malta odottaa ens kertaa!

  VastaaPoista
 5. Yhteislenkki oli jälleen oikein mukava. Vaikkakin jäi harmittamaan hiukan kun en uskaltanut juosta kun 11 km koska iltavuoro piti vielä töissä jaksaa. No, onneks näitä on tiedossa lisää :).Kaikesta huolimatta lenkin päälle maistui ne ihanat suklaamunat ja ne antoi mukavasti energiaa työiltaan. Kiitos vielä kaikille kaikesta =).Seuraavaa yhteislenkkiä odottaen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.