sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Huippujuoksuja, upea reitti

Juoksukeli oli huippu sunnuntaina 17.10. kun Team Rahola rynnisti matkaan Amsterdamin maratonille. Lampomittari oli selvasti alle 10 asteessa mutta tuuli vain kohtuullisesti ja AURINKO paistoi pilvettomalta taivaalta. Reitti oli tasainen ja upea, kanssajuoksijoita vaatimattomat noin 15 000 kpl ja tunnelma kerta kaikkiaan mahtava. Hollantilaiset osaavat kannustamisen! Ja osaa suomalaisetkin: lippuja liehutteleva kannustusjoukkomme oli koko ajan hengessa mukana, ja heitakin kannustettiin atiivisesti.

Tahan valiin: paljon onnea Laura 30 v.!

Ja sitten maratoonarit kertovat omin sanoin. Ensikertalaiset aloittavat.

ensikertalaine Maija-Liisa, aika 4.16: Olosuhteet olivat hyvat ja tankkaus onnistui. Juoksu tuntui hyvalta 30 km asti, sitten pohkeet rupesivat jaykistymaan. Viimeiset kilometrit olivat tuskaa, mutta fiilis oli silti hyva!

ensikertalainen Tarmo 4.11: Tama meni helposti, olosuhteet olivat parhaat mahdolliste. Energiaa riitti koko ajan. Polvi alkoi osoittaa jotain merkkeja 30 km jalkeen. Seurailin Maria viimeiset 7 km ja loppu menikin hyvin.

Outi 4.22: Buranan voimalla mentiin, jalka kesti ja meininki oli mahtava. Yleison kannustus oli hienoa!

Mimmi ja ennatys 4.15: Juoksu meni hienosti, mika oli mahtavaa. Puskapissalla Marin kanssa saatiin paikallisesta pervosta katselija, mika ei ollut kivaa.

Mari ja ennatys 4.12: Hyva tasainen reitti kulki alusta loppuun hienosti, ei tullut muuria vastaan.

Maikku ja ennatys 3.45: Juoksin koko matkan Anun kanssa, kivaa oli ja nahtiin lehmia, lampaita ja isoja pupujusseja, jotka olikin joutsenia.

Anu 3.45: Mahtavat maisemat joita kannatti katsella (vaikka juoksikin lujaa)!

Markus 3.30: Kerta kaikkiaan ihanaa. Jalka pelitti alusta loppuun hyvin, vain loput 5 km oli taistelua. Se jai .harmittamaan, etta havisin Paavo Pesusienelle. (toim.huom. revanssi odotettavissa ensi vuonna?)

Mika ennatys 4.16: Raholan sopulilauman kanssa oli kiva juosta.

Minna, puolikas ja aika 2.04: Ei tullut ennatysta mutta juoksu kulki mainiosti. Nautinnollista joka kilometri. Karnevaalimeiniki oli mahtavaa. Erityiskiitos henk.koht. huoltojoukoille.

3 kommenttia:

  1. Kiitos raportista ja onnitteluista ja onnittelut myös sinne takasinpäin :)

    VastaaPoista
  2. Hieno tapahtuma kaikenkaikkiaan ! Kiitos nice "...e" Anulle ja Maikulla juoksuseurasta. Alle 4 h aikaa lähdettiin hakemaan ja tavoite täyttyi "kevyesti". Treeni intoa syksyn sateisiin ! T. Ismo

    VastaaPoista
  3. Jees!! Kivaahan meillä oli, unelmat täyttyivät ja lisää unelmia on vielä toteutumattomissa!!
    Raporttia pukkaa, kun ehdin sellaisen raapustaa.
    Maikku

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.