sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Huomio

Anu ottaa Zero Point-tilauksia vastaan 9.6 asti, tarjolla on mm. kysyttyjä värillisiä säärystimiä. Samaam päivämäärään mennessä on naisilla mahdollisuus tilata hiHattomia toppeja, käyvät niin jumppaan kuin juoksuun, väreinä musta tai pinkki, hinta 14,90 + taakse painatus Team Rahola (pari euroa).

Musta
Pinkki                               
Aina ihana Pirkan soutu lähestyy jo niin kutkuttavasti, että nyt tarvii nopeaan tahtiin saada tietää soutuun lähtijät, jotta voimme varata tarvittavan määrän veneitä. Soutuun osallistutaan tänäkin vuonna siis kirkkoveneellä ns. toiseen aaltoon. Soutajalla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta lajista. Mukaan tarvitset vain avointa ja kepeää mieltä. Kaikki ovat tervetulleita Team Raholan veneisiin! Sitovat ilmoitukset Anulle HETI! Soutu kustantaa 40,5€/nuppi, maksusta lisätietoa hieman myöhemmin. Soudun jälkeen on mahdollisuus lähteä porukalla syömään ja nauttimaan kesäillasta peräpää sykkien.

Kaikki joilla on mahdollisuus osallistua Anun 100+ maratonin talkoisiin 6.7, niin ottaakaahan yhteyttä mahd.nop. Tarvitsemme liikenteenohjaajia sekä toimitsijoita juomapisteille sekä maalialueelle. Kaikille talkoolaisille on maratonin jälkeen tarjolla ruokaa ja juomaa Sorvassa. Syödä saa vaikka seuraavaan aamuun asti. :-)

Nyt kaikki vaellukselle lähtevät ilmoittakaa lähtönne sitovasti myös mahd.nop., jotta tiedämme monellako autolla tarvii lähteä jne. Vaellukselle lähdemme su 7.7, kun maratonin humut on saatu humuiltua, paluu on seuraavana perjantaina. Vaellusreitti on Sevettijärvi-Pulmanki, jolla matkaa kertyy reilu 60km.

Anun luento Mustavuoren katoksen alla ma 24.6 klo 17.30. Lenkki luennon perään klo 18.45 n.10km.

Imoitukset em. asioihin anu.ossberg@gmail.com tai 040 828 5700

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.