tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kävely-cupin voitto

Kävely-cup on kilpailusarja, jossa kokonais-cupin loppusijoitus määräytyy osakilpailujen menestyksen mukaan. Tänä vuonna osakilpailuja järjestettiin yhteensä neljä. Osallistuin niihin kaikkiin.

Cupi voittaja (kuvan mitali ei liity tapaukseen)
24. maaliskuuta oli cupin ensimmäinen osakilpailu Espoossa. Kyseessä oli hallikisa, joka kilpailtiin Esport ratiopharm Arenalla. Matkana oli 3 000 m kävely ja lähdin matkaan kohtalaisen varovaisesti, koska poskiontelotulehdukseen syöty antibioottikuuri oli vasta juuri loppumassa. Kisa sujui kuitenkin mukavasti ja rennolla suorituksella saavuin naisten sarjan voittajana maaliin. Aika oli 17.25,6.

Seuraava osakilpailu käveltiin maantiekävelynä Tuusulassa 21. huhtikuuta. Matkana oli 10 km kävely. Kisa sujui minulta todella hyvin ja olin naisten sarjan 3. ajalla 61.19. Tämä oli parempi aika kuin viime kauden paras kymppini ja aika alittaa myös naisten B-luokan rajan.

Kolmas osakilpailu järjestettiin Vantaalla Hakunilan kentällä 26. toukokuuta. Kyseessä oli ratakauden avaus. Tällä kertaa meno 5 000 m kävelyssä oli melko takkuista. Sinnittelin sellaista suunnilleen 6 minuutin kilometrivauhtia. Loppumatkasta näytti jo siltä, että puolen tunnin alitus

jää haaveeksi, muta lopussa sain vielä pinnisteltyä niin, että tulokseksi kirjattiin: 29.59,3. Aika alitti lähes minuutilla viime kauden parhaan tulokseni. Sijoitukseni oli 2.

Viimeinen eli neljäs osakilpailu järjestettiin 8.6. Järvenpäässä. Kilpailumatkana oli 3 000 metriä, mutta tällä kertaa tuo pikamatka tuntui sujuvan kaikkea muuta kuin sähäkästi. Aikaani en ole tyytyväinen: 17.19, mutta voitto siitä kisasta kuitenkin tuli.

Pokaalia pukkaa

Näillä tuloksilla saavutin siis naisten sarjan kokonaiskilpailun voiton kävely-cupissa.