perjantai 3. syyskuuta 2010

Keilausta 17.9. klo 19 Nokialla ja ry:n kokous

Tervetuloa kaikki halukkaat (omakustanteisesti) keilaamaan 17.9. klo 19 alkaen Nokian Keilaamossa. Keilauksen jälkeen syödään (siipiä!) ja pidetään samalla ry:n kokous koskien ensi vuonna mahdollisesti järjestettävää 10km juoksukisaa. Kisan ajankohdasta täytyy sopia, jotta voimme ilmoittaa sen ensi vuoden juoksukalenteriin, joka tulee juoksija-lehden mukana aina alkuvuodesta.

Jos innostuit ja haluat lähteä keilaamaan, ilmoittaudu joko tähän postiin kommentoimalla tai Raholan seinällä olevaan listaan. Näin tiedämme varata tarpeeksi tilaa (eli ratoja).

Ja vielä muistutuksena iki-ihana cooperin testi on nyt sunnuntaina 5.9. klo 10.00 alkaen, paikkana Nokian keskuskenttä. Tulkaahan hyvät ihmiset ajoissa, notta ehditte/ehditään lämmitellä ja ei tuu sitten mitään juttuja, you know..

Niin ja nythän on syksyaikataulu, mikä tarkoittaa sitä, että.. VIIKONLOPUN JUMPAT ON TAAS ALKANEET! Uutena mukana syksyn ohjemistossa on nyt kauan toivottu Pilates tiistai-iltana. Huomioithan pilateksen erillisen kertamaksun. Syksyllä jatkuu myös perinteinen maanantainen juoksutunti/yhteislenkki klo 18.30. Normaaliin tapaan juostaan aina n. 1 tunti eli n. 8-10km. Juostaan porukassa ja aina niin, että kaikki pysyy mukana. Kaikki uudet ja vanhat lämpimästi tervetuloa! Niin ja juoksuhan on siis ilmaista :)

PS. Oletko Facebookissa? Mitä tästä tykkäätte, olisko järkee vai ei? Team Rahola facebookissa.

1 kommentti:

  1. Mä oon ainakin lähdössä keilaamaan ja maisteleen kokouksen merkeissä siipiä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.