sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Raportti: Cooperin testi 5.9.

Ja niinhän se vihdoin koitti, hetki jota kaikki olivat jo innolla (ja kauhulla) odottaneet. Oli aika taas juosta joka puolivuotuinen cooperin testi! Tällä kertaa juostiin muuten dokumentoidusti tällä porukalla kuudes coopperi. Lähtö oli kello 10.00 ja mukavasti porukkaa tulikin paikall ennen lähtöä. Juostiin yhdessä muutama lämmittelykierros ja sitten jo Anu puhalsikin porukan matkaan. On se kyllä aikamoista raastoa se 12 minuuttia, mutta nyt se on taas sitten ohi ja seuraava on vasta puolen vuoden päästä.

Hienoja suorituksia nähtiin ja muutama ensikertalainenkin oli uskaltautunut porukkaan mukaan. Toivottavasti nähdään teidät jatkossakin joko samoissa merkeissä tai yhteislenkeillä tai jossain muussa tapahtumassa! Tulokset löytyy tuttuun tapaan täältä eli yläpalkin Cooperin-testi linkistä. Näyttäisi muuten siltä, että kaikista parantajista Mari onnistui tällä kertaa parantamaan tulostaan eniten eli palkintoa on sinne päin tiedossa!

Testin jälkeen juostiin pieni yhteislenkki ja nähtiin jäähallin nurkalla outo luonnonilmiö!


Jännitystä viivalla

Anu vetää

Tehotiimi vetää

Markus raastaa

Mää yritän pitää miehiä vielä takana (ei onnistunu)

Seppo wetää

Tarmo on iloinen, kun taas sai raastaa

Jaa niin että ottiko koville.. jos et usko niin tuu koittaan

Mari anto kaikkensa ja vähän yli

Mitä tää ny on?!?! (ja en tarkota Markuksen käsiä)

Likat tarkkana

2 kommenttia:

  1. Mari on kauheessa tikissä! Neljä tuntia paukkuu Amsterdamissa.. GO MARY!! Ja hyvinhän se muillakin meni, paitsi Seppo ei oo ihan varma =)

    VastaaPoista
  2. Hyvin meni kyllä kaikilla :) Lisäsin vielä noi kuvatekstit kun jäi kun tuli kiire kissanäyttelyyn. Kattokaas muuten miten ällöttävän paljon on tupakantumppeja on siinä oven edessä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.