sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Muistutus: Keilausta 17.9. ja spinningiä 18.9.

Ennenkuin pääsemme herkuttelemaan Jyväskylän Finlandia-maratonin, puolimaratonin ja 12km juoksujen kisaraporteilla, haluaisin muistuttaa, että ensi viikonloppuna on paljon yhteistä aktiviteettiä kaikille ja kerrankin taas jotain muutakin kun juoksua!

Perjantaina 17.9. klo 19 alkaen on ohjelmassa omakustanteista keilausta Nokian Keilaamossa. Keilauksen jälkeen syödään (siipiä!) ja pidetään samalla ry:n kokous koskien ensi vuonna mahdollisesti järjestettävää 10km juoksukisaa.  Huom! Saat tulla kokoukseen/syömään vaikka et keilaa ja toisinpäin. Kisan ajankohdasta täytyy sopia, jotta voimme ilmoittaa sen ensi vuoden juoksukalenteriin, joka tulee juoksija-lehden mukana aina alkuvuodesta. Jos innostuit ja haluat lähteä keilaamaan, ilmoittaudu joko tähän postiin kommentoimalla tai Raholan seinällä olevaan listaan. Näin tiedämme varata tarpeeksi tilaa (eli ratoja). Aika iso joukko olikin jo ilmoittautunut, mahtava homma!

Lauantaina 18.9 klo 11.30 alkaen on tarjolla spinningiä Raholan liikuntakeskuksessa jopa 2h45min + ihanat vatsat päälle (hintaa en muista). Saat tulla koska haluat ja lähteä kun haluat, mutta varo, kun kerran pääset alkuun, voi olla vaikea lopettaa.. Ne, joilla on tiimipaidat, muistakaahan laittaa ne päälle eiks nii.

Ja muistakaa, että mulle voi toimittaa kisaraportteja kaikista mahdollisista tapahtumista, joihin olet osallistunut - laji on vapaa ja tyyli on vapaa. Kuva on aina iso plussa, mutta ei pakollinen. Sähköpostia voi laittaa osoitteseen pyykko.laura@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.