keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Muutama asia

Asia numero 1:
Nimikisan ehdotusaika lähestyy loppuaan, ehdotuksia on nyt 18 kappaletta ja lisää ehtii laittaa vielä tämän ja huomisen päivän aikana. Perjantaina kaikki ehdotukset julkistetaan "nimikisa"-sivuilla, joista saa käydä katsomassa oman suosikkinsa ja äänestää sitä sitten annettujen ohjeiden mukaan. Valittu nimi julkistetaan pikkujouluissa 30.10. ja sen ehdottanut voittaja palkitaan ruhtinaallisesti.

Asia numero 2:
Yhteislähtö Pirkan hölkkään on Raholasta klo 8.00. Tällä hetkellä kimppakyydillä on tulossa Anu, Markus, Mikko, Seppo, Ville ja Laura.

Asia numero 3:
Perjantaina 1.10. klo 18-19 on liikuntakeskuksessa uusi ilmainen Anun ohjaama taistelulajityylinen jumppa, jota kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan! Kyseessä on todellinen hikijumppa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tule tsekkaamaan ja arvioimaan olisiko tästä meille hyvä uusi lisä seuraavaan aikatauluun. Kaveri mukaan!

3 kommenttia:

 1. Siis Markus ei lähde pirkkaan, muuten nimilista täsmää....

  VastaaPoista
 2. No mää ihmettelinkin, että miten sen auto saadaan sieltä sitten pois.

  Voi olla muuten, että Janne lähtee mua heittään aamulla.

  VastaaPoista
 3. Tämä Anun hikijumppa oli kyllä niin kiva kokemus, että mä tykkäsin ainakin tosi paljon. Olis kiva saada tää joskus ohjelmaan. Tää oli semmosta erilaista kivaa ;)Ja tuli siinä huomattua, että toi tasapainokin kaipais jotain treeniä ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.