tiistai 14. syyskuuta 2010

Pikkujoulut lähestyy ja 10km juoksun nimikisan julistus!

Niin siinä taas vaan vääjäämättä kävi, että kesä on nyt kääntynyt syksyn puolelle ja pikkuhiljaa se joulukin sieltä hiipii. Joulun tulossa on se mukava sivuvaikutus, että voimme juhlia pikkujoulua porukalla! Tänä vuonnahan pikkujouluja juhlitaan lauantaina 30.10. ensin tietysti spinningin merkeissä pari tuntia, jonka jälkeen siirrytään Plevnaan jatkamaan juhlintaa. Muistakaa muuten hommata tonttulakit jo ajoissa, viime vuonna ainakin tiimarista sai halvalla ison nipun lakkeja.. 

Tänä vuonna pikkujoulut on erityisen juhlavat, koska siellä julistamme Team Raholan 10km kisan nimikilpailun voittajan! Kyllä luit aivan oikein, täten julistan alkaneeksi Team Raholan 10km kisan nimikilpailun. 

Säännöt tulee tässä:
  1. Ilmoita oma ehdotuksesi tämän upean uuden kilpailun nimeksi minulle eli Lauralle joko sähköpostilla (pyykko.laura@gmail.com) tai voit vaikka sanoa sen naamatusten. Älä kuitenkaan kerro muille ehdotustasi. Viimeinen päivä nimiehdotusten jättämiseen on 30.9. eli sinulla on runsas kaksi viikkoa aikaa kehittää aivan loistava ehdotus tai vaikka kaksi. 
  2. Kun määräaika on umpeutunut, kerään kaikki ehdotukset listaan ja julkaisen sen täällä nettisivustolla.  Listaan tulee siis vain nimiehdotukset, ei ehdotuksen tekijää.
  3. Sitten alkaa äänestys. Kaikki voivat antaa äänensä kolmelle eri vaihtoehdolle, niin että 3 pistettä annetaan parhaalle, 2 toiseksi parhaalle ja 1 kolmanneksi parhaalle. Äänestyksen voi tehdä sähköpostilla, puhelimella tai naamatusten.
  4. Kun äänestysaika on mennyt umpeen viim. 29.10., lasketaan kaikki pisteet yhteen ja eniten pisteitä saanut voittaa. Jos tulee tasapeli, lasketaan mikä on saanut eniten kolmosia jne jne. Helppoa vai mitä!
  5. Voittaja eli voittanut nimi ja sen keksijä julkistetaan Team Raholan pikkujouluissa Plevnassa ja palkitaan ruhtinaallisesti toistaiseksi määrittelemättömin palkinnoin.
Eli nyt kaikki mietintämyssyt päähän ja ei muutakun ideoimaan. Muistakaa, että nimen täytyy olla säädyllisyyden rajoissa (Mikko..) ja se ei saa loukata ketään jne. jne.

Säännöt ja muuta löytyy nyt myös kisan ajan yläpalkin "nimikisa" nappulan takaa eli täältä.

Ps. Vielä päivä täytyy jaksaa odottaa Jyväskylän raporttia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.