maanantai 20. syyskuuta 2010

Uutisia: Kokous 27.9., ZeroPoint-tilaus ja lisätietoa pikkujouluista

Ihan ekana täytyy sanoa taas, että kiitos Anulle spinningmaratonista! Taas oli monta tyytyväistä polkijaa mukana menossa ja hyvinhän se taas menikin. Kaiken kruunasi tietysti ne ihanaiset punnerrukset siellä lopussa..

Kiitos kaikille mukanaolijoille myös viime perjantaista keilauksesta ja "aivoriihestä", oli hauskaa ja kivaa, vaikka jotkut sitä ruokaa vähän kauemmin joutuikin odottamaan. Niin paljon tuli mahtavia ideoita koskien sitä meidän omaa 10km juoksua, että päätettiin pitää kunnon kokous aiheesta ensi maanantaina 27.9. n. klo 19.45 eli siis heti juoksun jälkeen. Sinne vaan kaikki, jota vähänkin kiinnostaa, lämmintä vaatetta mukaan tai jos joku ehtii/haluaa, pikasuihkun voi käydä ottamassa.

Toinen uutisen arvoinen asia on zero point-tuotteiden kimppatilaus, jonka Anu tekee ensi viikolla. Zero pointillahan on niitä tosi hyviä ja laadukkaita kompressiosukkia, jotka monet on havainnu hyväks ihan käytännössä, sekä tietysti niitä nilkka/polvitukia ynnä muuta mukavaa. Kannattaa tsekata tuotteet zeropointin verkkokaupasta ja kertoa sitten Anulle oma tilauksesi. Zero pointhan on sponssanut Team Raholalaisia ainakin Helsinki City Runilla ja Helsinki City Maratonilla ja meillä on myös omat sponssihinnat tuotteille eli verkkokaupan hinnoista me saadaan -50%!! Nyt kannattaa tilata ittelle muutamat ja vaikka pukin pakettiin tai isänpäivälahjaks tai mitä vaan.

Ja vielä viimeisimpänä, mutta ei todella vähäismpänä lisätietoa pikkujouluista, koska uskokaa tai älkää, ne lähestyy!! Pikkujoulut on siis 30.10. ja ne aloitetaan perinteisesti ilmaisella 2 tunnin spinningillä klo 13.00 Raholassa. Muistakaa nyt ihmeessä ne tonttulakit siis jo spinningiin mukaan, se pitää tosi hyvin hien pois silmistä :) Spinningin jälkeen sauna (toivottavasti) ja sitten klo 17.00 Plevnassa hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Nyt tärkeä asia: spinningiin ei tartte ilmottautua ja voit tulla mukaan missä vaiheessa vaan, mutta.. Plevnaan pitää ilmoittautua ja katso jo etukäteen listasta(linkki) ruokasi ja merkkaa sekin ilmottautumisen yhteydessä liikuntakeskuksella olevaan lappuun tai tähän kommenttina. Tämä ihan vaan siksi, että saatais edes melkein yhtäaikaa ruokaa siellä sitten, helpotetaan vähän henkilökunnan elämää myöskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.