tiistai 21. syyskuuta 2010

Kisaraportti: Jyväskylän syysuinnit

Tällä  kertaa raportti tuleekin reippaalta monilahjakkuudeltamme, Inkalta. Ole hyvä Inka:

Moi Team-Rahola Aamulla lähdimme 7.00 hallille ja 7.20 oli tarkoitus bussin lähteä hallilta. Kisat pidettiin Jyväskylässä ja mulla oli lajit:100m vapaauintia,100m sekauintia ja 50m perhosuintia. Jyväskylässä olimme noin:10.00 ja kisat alkoi:11.00. 

Eka laji oli:100m vaparia ja siinä mun aika oli:1.26.20 ja koko kisassa olin viides.Ja sitten oli laji 100m sekari ja siinä aikani oli:1:46.64 ja koko kisassa olin yhdekssäs. Viimenen laji oli:50m perhonen ja siinä mun aika oli:52.07 ja koko kisassa olin kuudes. 

Fiilis oli lajien jälkeen hyvä ja väsynyt  

Wau mikä pala :)

By:Inka

Hyvä Inka ja kiitos mahtavasta raportista. Muillekin muistutuksena, raportteja saa laittaa mistä vaan, mihin on osallistunut. Omat raportit voi laittaa osoitteeseen pyykko.laura@gmail.com. Niin ja niitä nimikisan ehdotuksia..

3 kommenttia:

  1. Kiitos Inka raportista! Hienoja suorituksia, olet huippu tyyppi! Kuva on makee, haukkarissa löytyy....

    VastaaPoista
  2. Hyvä Inka!! Uinnit oli menny tosi hyvin. Siitä vaan sitkeellä harjottelulla kohti tavotteita ;) Hauiksessa näemmä ainakin löytyy poweria :D

    VastaaPoista
  3. Kisat meni siis ihan putkeen ja kokemusta tarttui taas lisää, hyvä! Nyt nokka kohti uusia haasteita. Tsemppiä ja ennen kaikkea JAXAA!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.