tiistai 3. toukokuuta 2011

HCR lähestyy

Tänä vuonna Team Raholalla on kunnia osallistua parinkymmenen hengen porukalla maamme suurimpaan puolimaratoniin  Helsinki City Runiin 7.5.2011 Zero Pointin sponsoroimana.
Zero Point Finland Oy on Suomalainen yritys jonka päämääränä on kehittää erittäin korkealaatuisia tuotteita urheiluun, vapaa-aikaan ja työhyvinvointiin. Uskomme jatkuvaan kehitykseen. Yhteistyö yritysten, alan ammattilaisten sekä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa ohjaa toimintaamme. Toimintamme perustuu erittäin korkealaatuiseen urheilua ja liikuntaa tukevaan tuotesarjaan sekä tuotekehitykseen. Sloganimme The Absolute Supporter tarkoittaa niin tuotteitamme, jotka ovat tuotekehityksen huippua urheilussa ja liikunnassa sekä oman terveydenhuollossa. The Absolute Supporter kuvaa myös tavoitettamme olla tukemassa suomalaista liikuntaa, joukkue, -ja yksilöurheilussa niin harrastaja kuin huipputasolla. http://www.zp.fi/
Matkaamme Helsinkiin Raholasta kimppakyydeillä ja kuskeiksi ovat tarjoutuneet Anu, Mari, Minna ja Tanja T. Lähtö Helsinkiä kohti klo 9.45 Raholan pihasta! Muista ottaa mukaan lähtölupasi, joka on saamasi HCR/HCM-lehden takasivu. HCR.ssä lähtö on porrastettu arvioidun juoksuaikasi perusteella, tarkista oma numerosi ja lähtöryhmäsi täältä: ilmoittautuneet. Juoksijat, muistakaa tankkaus Anun ohjeiden mukaan (tankkaus ke to ja perjantaina normaali ruoka). Tiimipaita päälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.