tiistai 17. toukokuuta 2011

Pari asiaa

Ensinnäkin kiitos kaikille kokouksiin osallistuneille, 9.5. pidettiin Sports Team Rahola ry:n vuosikokous, jossa valittiin uusi hallitus ja määritettiin muut vastuutehtävät. Laitan todennäköisesti siitä muistion kaikille lähiaikoina. Eilen 16.5. oli sitten taas Raholan kympin viimeinen kokous ennen itse tapahtumaa ja hienosti saimme vastuut ja velvollisuudet määritettyä jokaiseen hommaan. Kuten sovittiin, KAIKKIEN tulee olla paikalla sunnuntaina viimeistään klo 8.00! Muistakaa ottaa itsellenne hyvät eväät ja hyvät juomiset koko päiväksi! Huomioliivi päälle, niin erotetaan osallistujat ja toimitsijat.

Tukholmaan lähtijöille tiedoksi, bussi on varattu ja sillä päästään hienosti sitten sekä meno että paluuamatka. Lähtöaika Raholan pihasta selviää ensi viikolla viimeistään. Muista ilmoittaa Markukselle, jos osallistut perjantain yhteisruokailuun ja valkkaa sähköpostissa olevista vaihtoehdoista oma ruokasi. Pakkaa jo nyt se lähtölupa ja passi ettei vaan unohdu! Tämän viikon perjantaina on vielä yhteislenkki jumppien jälkeen Nokian suuntaan noin 13 km.

4 kommenttia:

 1. Moikka!
  Minkälainen tapahtuma teidän raholan kymppi on, onkohan mukana vain pitkän matkan juoksijoita? Mietin tässä että uskaltaisiko lähteä kokeilemaan jaksaisiko sitä 10km hölkätä..

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Kaikenkuntoisia ja -laisia juoksijoita on tulossa kympille eli sinne vaan rohkeasti mukaan kokeilemaan. Tapahtumaan on tulossa muitakin hölkkäilijöitä sekä heidän lisäksi myös kävelijöitä. Lämpimästi tervetuloa, et tule pettymään :) Hyvällä onnella voitat vielä jonkun upeista arvontapalkinnoista, jaossa on mm. kakkulahjakortti, Zero Pointin tuotteita, fysikaalisen hoitolaitoksen 5 kerran lahjakortti ja pulla-aineet!

  VastaaPoista
 3. Juu, ehdottomasti mukaan nauttimaan tapahtumasta! Todellakin joka kunnolla mukaan, liikunnanilo kaikille! Sääennustekin näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Laura laitatko vielä infoa, että Pesoon syömään kaikki sunnuntaina 22.5. tapahtuman jälkeen fiilistelyn merkeissä ja ilmoitusta mulle, että tiedän varata paikkoja!!
  Infoa vielä siitä, että kaikille järjestelijöille mukaan huomioliivit ja omat eväät, sillä päivästä tulee pitkä!
  Klo. 8.00 viimeistään paikanpäälle järjestelemään asioita ja ohjaamaan ihmisiä esim. parkkipaikkojen, tavaroiden säilyttämisen, yleisten tilojen ja kanttiinin suhteen.
  KOVA KANNUSTUS KAIKILLE TÄRKEÄÄ, TSEMPATKAA MATKANVARRELLA KAIKKIA TAPAHTUMAAN OSALLISTUJIA INNOLLA/ HYVÄLLÄ TUULELLA, JAXAA ja tehdään tapahtumasta nautinnollinen, mukava ja liikunnaniloa antava tapahtuma, jonne kaikki on tervetulleita!
  Jos kysymyksiä/ ideoita tulee, yhteys Anuun tai Markukseen (puhelinnumerot mukaan tiedotteeseen)!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.