sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Raholan Kymppi

Historian ensimmäinen Raholan Kymppi on nyt saatu onnellisesti päätökseen!

Tapahtumaan osallistui yhteensä 78 juoksijaa ja kävelijää ja kaikki pääsivät turvallisesti maaliin. Oli hieno nähdä näin suuri joukko lähtöviivalla ensimmäisessä järjestämässämme juoksutapahtumassa! Nopeiten reitin selvitti Teivo Stayers ry:n Teppo Syrjälä aikaan 0:33:44. Naisista nopein oli Saila Katajainen ajalla 0:45:19. Kaikki tulokset näet yläpalkin Tulokset-sivulta: linkki tuloksiin.

Kiitos kaikille osallistujille, ilman teitä työmme olisi ollut turhaa! Toivottavasti saitte nauttia kauniista kelistä ja hienosta reitistämme. Reitin varrella ja maalissa otetut kuvat ilmestyvät jossakin vaiheessa sivuillemme, kannattaa palata bongaamaan se oma kuva.

Kuten aina, parannettavaa varmasti löytyy. Arvostamme asiallista palautetta ja sen voit jättää sivun oikeassa laidassa olevaan Shoutboxiin (Sana on vapaa), tämän viestin kommenttilaatikkoon (paina kolme kertaa "jätä kommentti"-nappia, jos ei meinaa toimia) tai sähköpostilla Markukselle (markus.ilva@elisanet.fi) tai Lauralle (pyykko.laura@gmail.com). Ajanottoon liittyvät kommentit tai korjauskehotukset pyydämme laittamaan omalla nimellä ja yhteystiedoilla varustettuna mahdollisia yhteydenottoja varten.

Kiitos erityisesti myös kaikille vapaaehtoisille tiimiläisille, teitte korvaamatonta työtä liikenteenohjauksessa, huollossa ja lähdössä/maalissa kaikissa tehtävissä. Kaikki meni mahtavasti etenkin ottaen huomioon, että tämä oli ensimmäinen kerta! Tiimin oma palautetilaisuus on tiistaina 24.5.2011 klo 19.20 alkaen Raholan kahviossa. Käydään porukalla kisa läpi ja mietitään missä voisi olla ensi vuodeksi parannettavaa!

Vielä kerran kiitos kaikille ja toivottavasti tavataan ensi vuonna samoissa merkeissä.


Lisätietoja: Markus Ilva 0505487661, markus.ilva@elisanet.fi

Kiitokset myös mahtavien arvontapalkintojen sponsoreillemme!
Yhteistyössä:

K-supermarket Länsiportti
Nanso Group
Nokian Nasta Oy
Kuljetus Pyykkö Oy
Mediatraffic
Zero Point
Pilkington
Gerogia-Pacific
Ramboll Finland Oy
Patria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.