maanantai 9. toukokuuta 2011

Kokouksia raportteja odotellessa

HCR juostiin onnistuneesti Raholan porukan osalta lauantaina, onnea vielä kaikille ja kiitos Zero Pointille tästä upeasta mahdollisuudesta. Kisaraporttia odotellessa pari kokousilmoitusta eli

Tiistaina 10.5. klo 19.30 alkaen Sports Team Rahola ry vuosikokous Raholan liikuntakeskuksen kahviossa. Asioina mm. hallitus kaudelle 2011-2012 yms. "pakollisten" tehtävien jako.
Maanantaina 16.5. klo 19.40 Raholan kympin viimeinen palaveri ennen itse tapahtumaa - paikalle myös mahdollisuuksien mukaan KAIKKI VAPAAEHTOISET! Jaetaan vielä kerran vastuut ja velvollisuudet ja käydään läpi viimeiset muistettavat asiat.

Tervetuloa kaikille molempiin palavereihin. Ja entiseen tapaan, jos et pääse paikalle, mutta haluat olla esim. hallituksessa tai sinulla on jotain muuta painavaa asiaa, ilmoita etukäteen Anulle tai Markukselle (markus.ilva@elisanet.fi) tai Lauralle (pyykko.laura@gmail.com).

Muistakaa vielä markkinoida kymppiä kaikille, edullisempi ennakkoilmottautuminen päättyy tämän viikon perjantaina eli 15.5.2011!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.