maanantai 23. toukokuuta 2011

INFO Tukholmaan lähtijöille

Etsitkö Raholan Kympin tuloksia? Katso Raholan Kymppi -sivu tai Tulokset -sivu.

Team Raholan TUKHOLMAAN LÄHTIJÄT HUOMIO!

Yhteiskyyti lentokentälle maksaa 32 €/henkilö ja se pitää maksaa viimeistään torstaina 26.5.2011 tiimin tilille 450300-173561 (FI93 4503 0010 0735 61). Bussi lähtee Raholan liikuntakeskuksen pihasta noin klo 02.45 torstai-perjantai välisenä yönä!
Lauantaina 28.5 klo.20.00 seurueelle on varattu pöytä ravintolasta http://www.bbqsteakhouse.se/ , joka sijaitsee ihan hotellimme vieressä, joten myös puujaloilla sinne pääsee. ;) Bbq:n menu on käytettävissä kokonaisuudessaan ja päätöksen voi tehdä paikanpäällä.

Markus on lähettänyt kaikille lentolipun sähökpostilla (pdf), valitse liitteistä se, jossa on sinun nimersi ja tulosta se mukaasi! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa, ilmoita välittömästi Markukselle tai Lauralle niin printtaamme sen puolestasi! Jokainen saa ottaa yhden käsimatkatavaran ja yhden ruumaan menevän laukun max. painoltaan 20kg.

Pakkaa mukaan myös PASSI ja maratonin LÄHTÖLUPA sekä vaihda jo valmiiksi KRUUNUJA! Bussi/juna lentokentältä Tukholman keskustaan ja Hotelli maksetaan paikan päällä, joten varaa siihen rahaa tai ota mukaan luottokortti. Lue vielä myös Anun hyvä Maratoonarin muistilista, jossa kerrotaan mm. tankkauksesta ja muistutetaan, mitä kaikkee tarttee ottaa mukaan!

Bussissa/koneessa/kentällä voimme sitten yhdessä harjoitella "Den glider in"- , "Taivas varjele"-, sekä "Ihanaa leijonat ihanaa"-lauluja :)

1 kommentti:

  1. Pieni lisäys inffoon!!

    Ne jotka haluaa Tukholmaan Shamppoopullojen ym. sijaan näytepusseja tilaa ja painoa säästämään, niin minä Mari jaan niitä tällä viikolla juoksutunnin ja jumppien jälkeen. Saatavana on Shamppoota, hoitoainetta, kasvorasvoja sekä hammastahnaa. Ja ne jotka lähtee vaeltamaan, niin saavat ottaa näistä myös sitä retkeä varten mitä sitten tarvitseekin.

    T: Mari J

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.