tiistai 3. toukokuuta 2011

Raportit: Munajuoksu ja simajuoksu 2011

Munajuoksu
Pääsiäisen aikaan eli 23.4.2011 juostiin taas munajuoksu, jolloin matkat olivat 11 km, 22 km tai 33 km. Kaikille paikalle tulijoille oli tarjottavana sille päivälle sopiva matka ja sää suosi juoksijoita, oli todella lämmin päivä ja mukava taittaa yhdessä matkaa kilometristä kilometriin. Team Rahola oli hyvin menossa mukana ja juoksun jälkeen juoksijat saivat nauttia suklaamunista, jotka olivat ansainneet hienosta suorituksesta.Simajuoksu
Vappuaattoaamuna lähdettiin taittamaan matkaa simajuoksun merkeissä, jolloin sai juosta joko 37 km tai vähemmän. Teamiläiset olivat pukeutuneet vapun henkeen ja hauskaa riitti koko matkan, pillejä välillä puhallellen. Porukka herätti huomiota missä liikkuikaan.

Tukat tuulessa hulmuten kiersimme kaunista Nokiaa ja välillä täytettiin mehupullot ja olipa tarjolla pientä suolaista ja makeaa myös. Kiitokset Eevikselle ja Anitalle!!!! Matka taittui yhdessä hienosti!

Yhtäkkiä kesken matkan meidät ohjattiin jonkun talon pihaan ja siellä onnelliset On running -juoksukenkien omistajat saivat hienot On running -paidat! Siitä matka jatkui kohta Eevistä, jossa oli ensimmäinen "huoltopiste".

Toinen "huoltopiste" oli Anun isällä.Jossa ilmeisesti ei tuntunut vielä missään, kun hymykin oli niin herkässä :)
Viimeinen iso etappi oli Melon voimalaitoksen kohta, jossa on todella tiukka alamäki-ylämäki yhdistelmä. Melon jälkeen matka jatkui takaisin Anun ja Markuksen pihaan ja mittareihin oli tullut 37 km!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.