keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Raholan Kympin toimitsijat ja liikenteenohjaajat HUOMIO!

Kaikkien toimitsijoiden ja liikenteenohjaajien pitää tulla Raholan liikuntakeskukselle sunnuntaiaamuna viimeistään klo 8.00 järjestelemään asioita ja ohjaamaan ihmisiä esimerkiksi parkkipaikkojen, tavaroiden säilyttämisen, yleisten tilojen ja kanttiinin suhteen sekä varmistamaan oman pisteensä ja tehtävänsä tapahtuman aikana. Ota mukaan keltainen heijastinliivi, jotta erotut osallistujista selkeästi. Ota mukaan myös itsellesi evästä ja juomista, jotta jaksat koko päivän (kahviosta voi myös ostaa sitten kun se aukeaa). Varaudu säänmukaisin varustein ja hattu päähän auringonpaisteelta suojaamaan + aurinkorasvaa ihan vaan varmuuden vuoksi. Ohjeet ja järjestelyt kerrataan kaikille vielä sunnuntaiaamuna varmuuden vuoksi!

Muistakaa: KOVA KANNUSTUS KAIKILLE TÄRKEÄÄ, TSEMPATKAA MATKANVARRELLA KAIKKIA TAPAHTUMAAN OSALLISTUJIA INNOLLA/ HYVÄLLÄ TUULELLA, JAXAA ja tehdään tapahtumasta nautinnollinen, mukava ja liikunnaniloa antava tapahtuma, jonne kaikki on tervetulleita!

Jos kysymyksiä/ideoita tulee, yhteys Anuun (0408285700) tai Markukseen (0505487661)!
Tapahtuman jälkeen, kun kaikki on saatu turvallisesti maaliin, palkinnot ja pokaalit jaettua ja tavarat kerättyä pois, on mahdollista tulla omalla kustannuksella Pesoon klo 16.00 syömään fiilistelyn merkeissä! Jos olet tulossa, ilmoita Anulle (0408285700) pian, jotta hän osaa varata oikean määrän paikkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.